top of page

Distributor Ekskluziv

Clover Motors sh.p.k eshte Distributor Ekskluziv i markave Funk Motorsport, Bad Boys dhe pjeseve te kembimit Ridex. 

Per informacione ne lidhje me produktet, furnizimet, listat e cmimeve dhe cdo pyetje tjeter, mund te na kontaktoni ne numrin tone te cel ose ne adresen e email office@clover-motors.com.

Te gjitha linjat shiten me shumice dhe duhet nje kontakt paraprak per prezantimin e tyre dhe me pas procedimin me porosite.

Produktet e Funk Motorsport dhe Ridex mund te shiten edhe me pakice per perdorim personal. Ato te Funk Motorsport do ti gjeni ne website tone dhe mund te porosisni nga aty, ndersa per pjeset e kembimit Ridex na kontaktoni ne Whats App duke derguar nje foto te lejes se qarkullimit qe t'ju japim nje cmim sa me te sakte.

Per cdo paqartesi mund te na kontaktoni.

CLOVER MOTORS TEAM

bottom of page