top of page

Transporti

  1. Koha e transportit te porosive eshte 4-5 dite ne kohe normale dhe 5-10 dite nese ka fluks blerjesh.

  2. Kostot e transportit jane 200 Lek per Tiranen, 300 Lek per rrethet dhe 500 Lek per Kosoven.

  3. Sherbimet postare jane te licensuara dhe korrekte ne sherbimin e tyre. Nese shihni ndonje demtim te bere nga kompania postare ju lutem njoftoni menjehere kompanine postare dhe Clover Motors.

  4. Ju lutem na mirekuptoni nese ka ndonje vonese ne transport per shkak te bllokimit te rrugeve, defekteve etj.

CLOVER MOTORS

+355677370804

office@clover-motors.com

bottom of page