top of page

Termat dhe Kushtet

 1. Website i Clover Motors mund te perdoret nga cdo kush pa shkelur rregullat e komunikimit dhe komunitetit. Stafi i Clover Motors rezervon te drejten e mbylljes se llogarise nese konstaton shkelje etike.

 2. Cdo logo, foto apo dizanj mbrohet nga e drejta e autorit sipas ligjeve perkatese te republikes se Shqiperise. Cdo abuzim me keto te drejta mund te coje ne gjykate. Produktet qe shiten me shumice dhe pakice jane e drejte ekskluzive e Clover Motors per Shqiperine dhe Kosoven. Cdo dyqan apo pike shitje qe konstatohet duke tregtuar produkte qe nuk jane blere nga distributore te njohur nga vete kompanite, mban pergjegjesi ligjore.

 3. Metodat e pageses qe ofrohen per blerjet ne website jane me fature paraprake ku ju mund te paguani ne banke, pikat e shkembimit te parave si union net, western union etj dhe PayPal. Se shpejti do te ofrohet edhe pagesa ne dorezim vetem per klientet e besuar.

 4. Clover Motors ka te drejten te refuzoje porosi apo te njoftoje paraprakisht nese nje porosi nuk mund te realizohet.

 5. Garancia per produktet Funk Motorsport vlen deri ne momentin e instalimit. Per pjeset e kembimit Ridex varion nga pjesa qe blihet.

 6. Clover Motors ka te drejten te pezulloje ose anulloje cdo llogari te personave qe nuk tregohen korrekt ne blerjen e tyre dhe te perjashtoje perfundimisht keta persona.

 7. Clover Motors nuk mban pergjegjesi per perdorim dhe montim te gabuar te pjeseve nga persona qe nuk jane te kualifikuar. Per cdo informacion ne lidhje me montimin e pjeseve dhe instalimin e produkeve mund te na komunikoni dhe ne ju sugjerojme tek persona te kualifikuar.

 8. Clover Motors ka te drejten te ndryshoje Termat dhe Kushtet pa paralajmerim.

 9. Kthimet dhe nderrimet behen brenda 48 oresh nga marrja e produktit dhe me paketimin e tyre origjinal. Cdo sherbim postar per kthimet dhe nderrimet e produkteve paguhet nga bleresi.

 10. Ligji i njohur nga Clover Motors eshte ai i republikes se Shqiperise.

 11. Ne momentin qe kryeni blerje dhe regjistroheni ne website e Clover Motors ju automatikisht pranoni kushtet e perdorimit dhe privatesise. 

 

Clover Motors Sh.p.k

+355677370804

office@clover-motors.com

bottom of page