top of page

Rreth Nesh

Njerez me pasion per makinat dhe pjeset e tyre, sherbimin dhe miqesine.

GJITHMONE PER JU

Ne i kuptojme dhe i njohim makinat

I gjithe stafi i Clover Motors eshte i certifikuar me te pakten nje certifikate per sektore te ndryshem te automobilistikes. Ne i njohim makinat dhe nevojat e tyre mjaft mire dhe jemi perpjekur te sjellim ne Shqiperi dhe Kosove pjese me cilesi dhe te vecanta per llojin e tyre.

Clover Motors eshte themeluar ne vitin 2021 si nje grup te apasionuarish pas makinave. Tashme kemi 3 brande nen ekskluzivitetin tone sic jane Funk Motorsport me produkte per menaxhimin e nxehtesise, Bad Boys me produkte per mirembajtjen e makines dhe Ridex, kompania me e mire dhe e lire per sa i perket te gjitha pjeseve te kembimit.

Sherbim 

Kujdesemi gjithmone per klientin duke e asistuar nepermjet tel ose Whats App per cdo problem qe mund te kete ne makinen e tij. Kontrolle ne kompjuter per probleme dhe performancen FALAS.

Distribucion dhe Shitje me pakice

Clover Motors Sh.p.k vjen me distribucion por edhe me shitje me pakice per produktet e Funk Motorsport dhe pjeseve te kembimit Ridex.

Sistemi i pikeve

Cdo klient qe kryen blerje nepermjet website merr pike ne varesi te totalit te blerjes. Keto pike mund te perdoren per te perfituar produkte falas ose per te marre ulje per porosine e rradhes. 

Nje dyqan One-Stop Shop per te gjithe te apasionuarit pas makinave

Vendi i vetem ku do te gjeni pjese sportive dhe per te apasionuarit pas makinave. Distributor zyrtar i Funk Motorsport, Bad Boys dhe Ridex.

Transport Falas per porosite mbi 5,000 Lek

Cdo produkt qe sjellim eshte i testuar dhe provuar nga inxhiniere dhe ka te gjitha certifikimet e duhura.

Sherbim klienti 24/7

bottom of page