top of page

RIDEX

Pjesët e kembimit Ridex premium janë ndërtuar që të zgjasin, kështu që nuk do t'ju duhet të shqetësoheni për kostot shtesë të punës dhe zëvendësimit që lidhen me produktet me cilësi të ulët.

Kur zgjidhni RIDEX® ju po paguani për cilësinë e produktit, jo për emrin e markës. Ne e dimë se çfarë ka rëndësi për klientët tanë. Kur bëhet fjalë për pjesët është saktësia, qëndrueshmëria dhe teknologjia e fundit. Pasi të keni provuar pjesët tona Ridex, nuk do të shqetësoheni më me alternativat e markave dhe të shtrenjta.


CLOVER MOTORS
+355677370804
office@clover-motors.com

 • PJESE MOTORRIKE
   

 • TRANSMISIONI
   

 • AMORTIZIMI
   

 • SISTEMI I DREJTIMIT
   

 • SISTEMI I FTOHJES
   

 • PJESE PER AC
   

 • SENSORE DHE PJESE ELEKTRONIKE
   

 • SISTEMI I NDEZJES
   

 • FILTRA
   

 • RRIPA DHE ZINXHIRE
   

 • SISTEMI I USHQIMIT ME KARBURANT
   

 • AKSE
   

 • SISTEMI I FRENIMIT
   

 • AKSESORE INTERIOR
   

 • FSHIRESE XHAMASH ETJ.

Engine
Transmission
Suspension and Arms
Steering
Interior and Comfort
Heating/Ventilation
Engine Cooling System
Sensors, Relays, Control Units
Ignition and Glowplug System
Filters
Fuel Supply System
Belts, Chains, Rollers
Drive Shaft & CV Joint
Brake System
Shock Absorbers, Coil Springs
Windscreen Cleaning System
bottom of page