top of page

Qeramika 9H

Updated: May 7, 2022

Mjaft e lehtë në aplikim, veshje qeramike shumë efikase dhe e qëndrueshme. Ofron shkëlqim afatgjatë, thellësi ngjyrash dhe mbrojtje të bojës së makinës. Mbron nga efektet e dëmshme të kushteve të motit duke mbushur poret me veshje qeramike. Përbërja unike dhe përdorimi i teknologjisë së avancuar i jep veshjes karakteristika perfekte hidrofobike dhe vetë-rigjeneruese. Mbushni papërsosmëritë e vogla duke i dhënë sipërfaqes rrëshqitshmëri që kthehet në veti të shkëlqyera vetëpastruese.Jep një shkëlqim të lartë (efekt pasqyre)


Përveç avantazheve të shumta të Veshjes Qeramike 9H, më e dukshme është shkëlqimi i mahnitshëm i bojës së makinës pas aplikimit qe quhet ndryshe edhe "efekti i pasqyrës". Ajo që na pëlqen më shumë kur përdorim makinën është bojë e re me shkëlqim. Falë veshjes qeramike 9H, lyerja me bojë nuk tregon efektet negative të kalimit të kohës.


Thekson thellësinë e ngjyrës


Kënaqni syrin tuaj me ngopjen thellësinë e ngjyrës së bojës së makinës suaj, e cila do të ofrohet nga aplikimi i Ceramic Coating 9H. Efekti "wet look" do të kënaqë edhe adhuruesit më kërkues të detajimit.


Jep efekt hidrofobik


Një nga veçoritë më të rëndësishme të Veshjes Qeramike 9H është efekti hidrofobik, falë të cilit larja e makinës do të jetë më e lehtë dhe më e sigurt, dhe boja do të ndotet më ngadalë.

19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page