top of page

RRCUSTOMS BAD BOYS LINE

RRCustoms ofron një portofol të gjerë produktesh duke përfshirë linjen Bad Boys, të cilat janë vlerësuar shumë nga tregu i automobilave.

Markat më të rëndësishme janë:

• RRC Care Cosmetics (kimikatet dhe kozmetika e makinave) – Produkte premium për kujdesin dhe mirëmbajtjen e makinave.

• RRC Performance (spacers dhe përshtatës) – pjesë të makinave të fundit të prodhuara në teknologjinë CAD dhe CNC.

• RRC Pads – sfungjer lucidimi me cilësi të lartë për industrinë e detajimit.

• Filma automobilistikë – filma per mbrojtjen dhe erresimin e xhamave me cilësi të lartë dhe mjete për ngjyrosje.


CLOVER MOTORS
+355677370804
office@clover-motors.com

bottom of page