top of page

Bashkohu me klubin tone premium

Per ata qe i duan makinat

Regjistrohuni sot dhe perfitoni benefitet e klubit premium.

Abonimi premium do ju japi perparesi ne ofertat dhe produktet e reja qe do te vijne. Gjithashtu mund te rezervoni edhe produkte te cilat ende nuk jane publikuar.

Thanks for submitting!

Komuniteti

Komuniteti premium do te jete gjate gjithe kohes i azhornuar me te rejat me te fundit dhe ka suportin tone 24/7 per cdo pyetje apo problem qe mund te keni.

Networking

Komuniteti premium eshte nje rrjet mjaft i mire ku mund te njihni miq te rinj, te merrni pjese ne evente dhe te zhvilloni pasionin per makinat.

Evente

Clover Motors do te organizoje evente te shpeshta dhe pjesetaret e komunitetit premium do te jene te favorizuar ne bileta dhe vende per makinat e tyre.

bottom of page